Dr. Drazsé

Pocak

Már egy hete csak a Pocakra gondolok. Mert pont egy hete volt, hogy anyával elmentünk Pocak búcsúztatására. Persze, ti nem ismertétek őt. Pocak kicsi fehér bongyori kiskutya. Anya ezt úgy mondja, hogy kicsi fehér bongyori kiskutya volt.

Pocak grafikusan

Ilyen a Pocak

Ezt én nem nagyon értem. Mert amikor ott voltunk azon a búcsúztatón, akkor Pocak is ott ugrabugrált, meg hentergett, meg simogattatta magát. Igaz, nem volt Pocak-szaga, mert mindezt csak a számítógépen láttam. Egy filmen. De attól még ott volt.

Pocak és Pite

Pocak és Pite


Pocak és Szofi

Pocak és Szofi

 

 

 

 

 

 

 

 

Meg volt még egy nagyon szép fénykép is róla és a fénykép mellett sok-sok virág. És nem volt szabad megenni. A sok virágot. Kókusz persze megpróbálta, de még neki sem engedték meg. Kókusz egy naaagy fehér golden és igen határozott fellépésű. De virágot még ő sem ehetett. Így aztán inkább Csocsóval játszott. Na, erről fotó is készült, mert anyira ádázul játszottak. Én csak a bokorból figyeltem őket. Nem akartam zavarni. Meg Kókusztól tartok is egy ici-picit. De ezt ne mondjátok el neki, mert így is eléggé sakkban tart engem. A határozott fellépésével.

 

Drazsé, Kókusz, Csocsó

A bokorból lesem Kókuszt és Csocsót


Kókusz és Csocsó

Kókusz és Csocsó

 

 

 

 

 

 

Hallottam, amikor Viki – ő a Pocak anyája – mesélte az én anyámnak, hogy Pocak valamit felevett a Margitszigeten és utána „nem tudták megmenteni”. Nagyon füleltem, mert én is fel szoktam enni mindenfélét a földről. Persze csak akkor, ha anya nem látja. Viki azt mondta, ő se látta, hogy mit evett fel. Mármint a Pocak. De valami nagyon rossz dolog lehetett, azért nem tudták megmenteni. Én nem tudom, mi az, hogy megmenteni. Meg hogy miért nem tudták. Én anyát is megmentem, amikor fürdik a tóban. Mert mindig félek, hogy nem tud kiúszni. És azt sem értem, hogy anya ezt miért nem szereti. Mindig azt mondja, hogy hagyjam úszni és ne karmolásszam össze-vissza a nagy megmentésben.

Viki, Zsófi, Kálmán, Anya és Kókusz

Viki, Zsófi, Kálmán, Anya és Kókusz

Igaz, ami igaz, azóta nem láttam Pocakot a futiban. Vikiék – az „ék” az a Robi, Pocak apája – most már csak két kutyával járnak oda. Valamiért Pocakot soha nem hozzák. Lehet, hogy ennyire megharagudtak rá? Hogy azóta is büntetésben van?

 Anya azt mondta, hogy ezért kell úgy mondani, hogy Pocak kicsi fehér bongyori kiskutya volt.

Pocak, Szami, Pite

Pocak, Szami, Pite

 

 (A fotókat anya csórta le a FB-ról)

t_24694617

 

Üdülési jog a festői Supetarban - Horvátország

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Veronika Wágner says:

    Szegény Pocak….gondoljunk rá sokat 🙁


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!